Termékvisszatérés és garancia

Visszaküldött termékek:

Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében a Fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt árut.

A Termék visszajuttatásáról a Fogyasztónak saját költségén kell gondoskodnia a Szolgáltató részére.

A vevő köteles a termékeket a kiszállítással megegyező állapotban (eredeti csomagolásban, minden tartozékkal, sértetlen címkékkel és kísérő dokumentumokkal) visszaküldeni. Nem fogadunk el olyan termékeket, amelyeken fizikai változások, ütések, karcolások, ütések, használati nyomok és/vagy illetéktelen beavatkozások stb. láthatók.

Amennyiben a termék megfelel a visszaküldési feltételeknek, az eladó (Select Auto) vállalja, hogy a termékek átvételétől számított legfeljebb 30 napon belül fizetési megbízással visszaküldi a termékek értékét a vásárló számlájára. (a termékek visszaküldésekor a vásárlónak számlaszámot kell küldenie a visszatérítéshez).

Ha a termék nem alkalmas visszaküldésre, a vevőt értesítjük, hogy e jogát elveszíti.

Garancia:

Minden általunk értékesített termék garanciális védelem alatt áll az érvényben lévő törvényeknek megfelelően: 24 hónap a magánszemélyeknek, és 12 hónap a jogi személyeknek.

A garancia a gyártási hibákra terjed ki, és nem terjed ki a nem rendeltetésszerű használatból vagy a termékek nem rendeltetésétől eltérő célra történő használatából eredő hibákra. Nem vállalunk garanciát a túlzott kopásért vagy a fogyóképesnek tekintett alkatrészekre.

A garanciális időszak alatt minden hibás terméket a vásárlási bizonylatokkal (számla, garancia igazolás) visszaküldünk a Select Auto raktárba.

1. A reklamáció telefonon (0040748017157) vagy e-mailben: eladas@selectauto.hu

2. A lefedettség nélküli területeken a termékeket a regionális ügynöknek vagy gyorsfutárral küldik vissza.

3. A megállapítás legfeljebb 48 órán belül megtörténik, ezt követően értesítést kap a hibaelhárításhoz, a termék részleges vagy teljes cseréjéhez szükséges időről.

4. A termékek visszaküldését az ügyfeleknek ügynökeink, gyorsfutárral vagy közvetlenül szervizközpontunkból végzik.

A termék hibaelhárítása után a garancia meghosszabbodik annyi nappal, amennyire a javításhoz szükséges volt.

Garancia utáni szerviz:

A Select Auto által forgalmazott összes termék a garanciális időszak lejárta után is részesül szervizelésben, természetesen térítés ellenében, de a vásárlók számára akciós áron. Az eljárások megegyeznek a garanciális eljárásokkal.