Rólunk

A Select Auto 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy autójavító szerszámokat és berendezéseket importáljon és forgalmazzon Románia egész területén. Amint azt küldetésünkben megállapítottuk, hamarosan az ágazat fontos vállalatává váltunk, és egyben néhány jól ismert szerszám- és berendezésmárkának képviselője lettünk.

A Select Auto 2015 óta kihelyezett gyártású autójavító szerszámok és berendezések innovációjával, tervezésével és fejlesztésével foglalkozó részleget hozott létre Lengyelországban, Csehországban, Olaszországban, Indiában, Kínában és Tajvanon.

2019-ben a Select Auto bevezette az egyik legjobb WMS-rendszert, amely automatizálja a raktári és logisztikai részleget, amely rendszer jelentősen lerövidíti a szállítási időt és kiküszöböli az emberi hibákat a rendelésfeldolgozás során.

A Select Auto jelenleg 70 000 ügyfélből álló portfólióval, átlagosan 6 000 havi megrendeléssel és napi 1400 termék értékesítésével szolgálja ki a helyi piacot.

Tiszteletben tartva küldetésünket, hogy támogatást és segítséget nyújtsunk mindazoknak, akik elkötelezettek az autójavításban, létrehoztunk egy export részleget, amely az európai piacra vonatkozó forgalmazók azonosításáért felel.

A selectauto.hu weboldal a Magyarországi piac számára készült, amelyen keresztül Magyarországon keresünk forgalmazókat és képviselőket azzal az ígérettel, hogy innovatív eszközöket és berendezéseket kínálunk Önnek a legjobb ár-érték arányban.

Központi iroda:

Magazin%20Select%20Auto%20_1.jpg

Call center iroda: 

office select auto (1).jpg office select auto (2).jpg

Raktár:

Depozit Select Auto 1.jpg 

poz (2).jpg